محققان هشدار می دهند رژیم غذایی سرشار از میوه، غلات کامل و سبزیجات برگدار سبز خطرات ناشی از مواد غذایی حاوی مقدار اوج نمک را تعدیل نمی کند.
رژیم غذایی سالم از تاثیرات مضر مصرف نمک پیشگیری نمی کند
عبارات مهم : کنترل
به گزارش مهر، رژیم غذایی سالم موجب کم کردن فشارخون می شود، ولی طبق نتیجه های تحقیق تازه این نوع رژیم با تاثیر مضر مصرف نمک مقابله نمی کند.
مطالعه نشان می دهد هرچقدر یک رژیم غذایی سالم باشد، افرادی که میزان بیشتری نمک مصرف می کنند دارای فشارخون بالاتری هستند؛ فشارخون اوج فاکتور پرخطر حملات قلبی و سکته مغزی است.
رژیم غذایی سالم از تاثیرات مضر مصرف نمک پیشگیری نمی کند
«کوئینی چان»، عضو تیم تحقیق از کالج امپریال لندن، در این باره می گوید: «درحال حاضر اپیدمی جهانی مصرف اوج نمک و فشارخون اوج وجود دارد. مردم باید خودشان بر مصرف میزان نمک مصرفی ارزش کنترل داشته باشند.»
به گفته وی، «داشتن رژیم غذایی کم نمک راهکار کنترل فشارخون بالاست، حتی اگر رژیم غذایی سالم و متعادل باشد.»
محققان هشدار می دهند رژیم غذایی سرشار از میوه، غلات کامل و سبزیجات برگدار سبز خطرات ناشی از مواد غذایی حاوی مقدار اوج نمک را تعدیل نمی کند.
در این مطالعه تیم تحقیق رژیم غذایی ۴۶۸۰ فرد ۴۰ تا ۵۹ سال را به مدت چهار روز تحت نظر داشتند. آنها جهت بررسی میزان نمک مصرفی هر فرد، غلظت سدیم و پتاسیم نمونه ادرار افراد را ارزیابی کردند.
آنها به ارتباط بین فشارخون اوج و مصرف اوج نمک پی بردند؛ حتی در افرادی هم که به میزان اوج پتاسیم و سایر مواد مغذی را مصرف کرده بودند، چنین رابطه ای مشاهده شد.
واژه های کلیدی: کنترل | مطالعه | فشارخون | پیشگیری | رژیم غذایی | مواد غذایی | رژیم غذایی سالم | اخبار پزشکی
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...